Şofer de BMW, pus la punct într-o parcare din Bucureşti – VIDEO

Autor: Marius Vișan 05 sept. 2017 Știri auto
Şofer de BMW, pus la punct într-o parcare din Bucureşti – VIDEO

Un şofer de BMW a fost prins în „ofside” într-o parcare din Capitală. Pe o ploaie torenţială, el a confundat ieşirea cu intrarea.

Cel care a filmat incidentul cu camera de bord nu l-a lăsat să intre, aşa că şoferul BMW-ului a fost nevoit să dea cu spatele.

Incidentul a strânit comentarii pe Trafictube, unii dintre useri chiar luându-i apărarea celui cu BMW-ul.

Iată unul dintre comentarii: 

„+” pentru ca nu l-ai lasat, un mic „-” pentru ca nu l-ai ajutat sa iasa un pic mai usor cu spatele (stingand faza scurta si lasand doar pozitiile); pentru cineva care manevreaza in intuneric cu spatele ii e de ajutor sa nu aiba o faza scurta in ochi … (poate asta a fost motivul pentru care ti-a semnalat initial scurt cu faza lunga).

VIDEO

Sursă: Trafictube.ro

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide