Şofer de România. S-a filmat în timp ce încălca linia continuă, pe un pod, în curbă - VIDEO

„Încă îmi tremură sufletul şi-mi bubuie inima de parcă ...

Pe pagina de Facebook Kola Kariola a fost postat un clip în care şoferul unei maşini încalcă regulile de circulaţie pe o şosea care duce spre Bucuresti, pe podul de la Pusnicu. În descrierea postării acesta afirmă:

 „Inca imi tremura sufletul si-mi bubuie inima de parca vrea sa-mi iasa din piept. Am fost la un pas sa vad cu ochii mei o tragedie...”

Să nu ne înţelegeţi greşit, şi noi iubim animalele, dar, printre altele, regulile de circulaţie sunt şi ele foarte importante. Încălcarea liniei continue, pe un pod, în curbă, ni se pare că este o imprudenţă care se putea termina cu „o tragedie”

În descriere omul recunoaşte că a întors la capătul podului, asta ar fi o altă încalcare a legii...

„Inca imi tremura sufletul si-mi bubuie inima de parca vrea sa-mi iasa din piept. Am fost la un pas sa vad cu ochii mei o tragedie. Dupa ce am facut live-ul de dimineata, am fugit la adapost sa iau o catelusa sa o duc la sterilizat. Cand veneam spre Bucuresti, pe podul de la Pusnicu un pui de caine alerga dezorientat pe mijlocul drumului printre masini. Am reusit sa intorc la capatul podului, am pornit telefonul ca sa vedeti si voi ce vad si eu si ma rugam la Dzeu sa-l gasesc intreg si nestrivit de vreo masina. Slava Domnului era viu si nu era unul, erau 4!!!!! 4 pui care alergau disperati spre mine, schelalaind, parca sa-mi ceara ajutorul. Acum sunt toti in siguranta, i-am luat in masina si mergem la cabinet. Revin cu poze, poate gasim solutii pentru ei....nu am efectiv unde sa-i duc :(”

Vă lăsăm pe voi să comentaţi! 

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.