Şofer în vârstă de 18 ani rămas fără permis, s-a urcat din nou la volan şi a lovit două maşini

Poliţiştii i-au întocmit tânărului de 18 ani dosar penal

Şofer în vârstă de 18 ani rămas fără permis, s-a urcat din nou la volan şi a lovit două maşini Şofer în vârstă de 18 ani rămas fără permis, s-a urcat din nou la volan şi a lovit două maşini

Un tânăr de 18 ani din Craiova a lovit două maşini parcate, în timp ce era urmărit de poliţişti. Acesta refuzase iniţial să oprească la semnalul oamenilor legii. Şoferul fusese oprit cu câteva ore înainte de un alt echipaj de poliţie şi lăsat fără permis pentru condus sub influenţa băuturilor alcoolice.

„Întrucât conducătorul autoturismului nu a oprit şi a continuat deplasarea spre cartierul 1 Mai, poliţiştii au procedat la urmărirea autoturismului în cauză. Atunci când a ajuns într-o intersecţie, şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a lovit două autoturisme, care se aflau parcate regulamentar în faţa unui bloc”, au spus reprezentanţii IPJ Dolj pentru News.ro, citaţi de Digi24.

Poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţinii de conducere a unui vehicul fără a deţine permis de conducere.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.