Şofer surprins dormind, în timp ce se afla la volanul unei maşini Tesla care merge cu 120 km/oră - VIDEO

Un bărbat a fost surprins dormind la volanul maşinii Tesla, în timp ce aceasta se conduce singură pe o autostradă din California.

Şofer surprins dormind, în timp ce se afla la volanul unei maşini Tesla care merge cu 120 km/oră - VIDEO Şofer surprins dormind, în timp ce se afla la volanul unei maşini Tesla care merge cu 120 km/oră - VIDEO

Un bărbat a fost surprins dormind la volanul maşinii Tesla, în timp ce aceasta se conduce singură pe o autostradă din California. Maşina circula cu o viteză de 120 kilometri la oră, relatează ABC News.  

Site-ul oficial al companiei Tesla susţine că fiecare autoturism are „aparatura necesară pentru capabilităţi autonome”.

De asemenea, un pachet cu sistem autopilot îmbunătăţit este disponibil la preţul de 5.000 de dolari. Pachetul promite că sistemul autopilot îmbunătăţit va „adapta viteza la condiţiile de trafic”, va „schimba automat benzile de mers fără să ceară permisiunea şoferului” şi va „părăsi autostrada atunci când locaţia stabilită în prealabil se află în apropiere”.  

 
 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.