Şofer trece pe culoarea verde a semaforului, rămâne fără permis. VIDEO

Un şofer din Bucureşti se încadrează să efectueze virajul de stânga, intră în intersecţie pe culoarea verde a semaforului, opreşte pentru a ceda prioritate maşinilor de Poliţie care veneau din sens opus cu semnalele acustic-luminoase pornite, apoi este oprit şi lăsat fără permis.

Şofer trece pe culoarea verde a semaforului, rămâne fără permis. VIDEO Şofer trece pe culoarea verde a semaforului, rămâne fără permis. VIDEO

Un clip care ne face, brusc, fanii camerelor video de bord: un şofer efectuează virajul de stânga pe culoarea verde a semaforului, opreşte în intersecţie pentru a ceda prioritatea maşinilor de poliţie care veneau din sens opus, apoi e oprit pentru că ar fi trecut pe culoarea roşie a semaforului.

Conform spuselor sale, în intersecţia respectivă culoarea verde a semaforului durează încă circa 20 de secunde după ce s-a făcut roşu pentru „înainte”. Suntem curioşi, cum vi se pare măsura poliţiştilor şi există oare vreun lucru pe care l-a făcut greşit şoferul nostru, de a fost tras pe dreapta pentru că ar fi pătruns în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului?

Mai multe detalii pe trafictube.ro, de unde am preluat clipul

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.