Şoferii care abuzează de claxon pot rămâne fără permis. Parlamentarii spun lucruri traznite Ep. 2

Şoferii care abuzează de claxon pot rămâne fără permis. Parlamentarii spun lucruri traznite Ep. 2

Autor: Marius Vişan acum 4 ani Știri

ProMotor

 

 

Cel mai recent proiect de lege pe care parlamentarii români îl pregătesc îi vizează direct pe şoferii care claxonează. Conform aleşilor noştri, cei care claxonează vor fi lăsaţi fără permis, informează Digi24.ro. Parlamentarii mai doresc modificarea Codului Rutier şi în privinţa sancţionării bicicliştilor, ei fiind acuzaţi că nu prea folosesc soneria. Toate astea în condiţiile în care nu i-au întrebat şi pe poliţişti dacă ideile lor sunt de bun augur sau nu.

„Una este sa ii dai un claxon scurt si alta este sa claxonezi pana il scoti pe cel din fata din sarite”, a declarat deputatul Oana Manolescu, unul dintre semnatari.

Nu ne putem imagina cu va arăta traficul dacă iniţiativa celor 40 de deputaţi şi senatori va fi aprobată, probabil că va fi mult mai linişte, dar probabil că şi numărul incidentelor din trafic va creşte. Mai jos puteţi vedea întregul material realizat de către cei de la Digi24.

Citeşte şi Când vor funcţiona radarele fixe de pe DN 1? Avem răspunsul Poliţiei Române

Citeşte şi Cele mai prost vândute modele de Dacia în anul 2015

Citeşte şi STUDIU. Află care este cel mai mare ”duşman” al condusului. VIDEO

Citeşte şi VIDEO. Maşinile Terminatorului. Cu ce se plimbă Arnold Schwarzenegger pe străzile din Beverly Hills

Citeşte şi Dispar motoarele 1.4 TSI şi 1.6 TDI. Cu ce la înlocuieşte Volkswagen

Citeşte şi Şi-a parcat maşina aiurea şi a blocat circulaţia autobuzelor în Piaţa Romană. Ce mesaj a primit pe lunetă – FOTOComentarii
Inchide