Şoferii care au folosit site-ul erovinieta.ro vor primi un e-mail important

Autor: Visan Marian 12 mai 2018 Știri auto
Şoferii care au folosit site-ul erovinieta.ro vor primi un e-mail important

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă vineri, într-un comunicat, că oferă posibilitatea de primire a unei notificări prin e-mail cu două zile înainte de expirarea valabilităţii rovinietei achiziţionată prin intermediul portalului erovinieta.ro.

„Urmare a recomandărilor primite din partea utilizatorilor portalului www.erovinieta.ro, prin intermediul căruia se pot achita cu ajutorul cardului bancar rovinieta şi peajul, CNAIR a implementat o nouă facilitate, respectiv posibilitatea de primire a unei notificări prin e-mail cu două zile înainte de expirarea valabilităţii rovinietei achiziţionată prin intermediul acestui portal”, se arată în comunicat.

Notificarea se transmite la adresa de e-mail utilizată la crearea contului de acces în portal pentru rovinietele cu valabilitate mai mare sau egală cu 30 zile.

„Precizăm că pentru utilizatorii care au deja cont de utilizator, această facilitate trebuie activată din secţiunea Profil, prin bifarea căsuţei corespunzătoare”, se mai arată în comunicat.

Potrivit CNAIR, cei care doresc să devină utilizatori ai portalului, pentru primirea acestui tip de notificare, trebuie să bifeze căsuţa corespunzătoare din secţiunea de creare a contului.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult
Ziarul Financiar
Ziarul Financiar

Comentarii
Inchide