Şoferii de BMW nu suportă competiţia?

Că şoferii de BMW sunt printre cei mai temperamentali, nu mai este niciun secret. Cum acţionează ei în trafic, vedem aproape în fiecare zi. Acum episodul din SUA.

Nu vrem acum să facem generalizări inutile, însă nu credem că greşim, dacă spunem că, cel puţin din punct de vedere statistic, posesorii de modele ale producătorului bavarez sunt mai temperamentali decât cei obişnuiţi. De exemplu, în SUA, un posesor al unui 335i a fost atât de enervat de faptul că era urmărit de o Mazda, încât a trebuit să se oprească pentru a-i atrage atenţie. Ce a urmat vedeţi în clipul video ataşat.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.