Şoferii de BMW sunt cei mai infideli

Un studiu realizat în Marea Britanie arată că şansele ca bărbaţii ce îşi înşeală perechea să aibă un BMW sunt de două ori mai mari decât acelea de a avea orice altă marcă.

Şoferii de BMW sunt cei mai infideli Şoferii de BMW sunt cei mai infideli

Este cunoscut de mult timp faptul că femeile sunt atrase de maşinile puternice, frumoase sau chiar mai bine: puternice şi frumoase. În aceste condiţii, este uşor de intuit efectul pe care îl are combinaţia dintre o maşină atractivă şi un bărbat de succes, dar o agenţie matrimonială britanică clarifică lucrurile: şoferii de BMW înşeală cel mai mult.

Deşi nu ştim cât de ştiinţific este studiul efectuat de britanici, aceştia susţin că şansele ca un bărbat ce îşi înşeală soţia sau iubita să aibă un BMW sunt de două ori mai mari decât acelea de a deţine o maşină de altă marcă. Poate că un indiciu important ar trebui să fie şi jocul de cuvinte folosit de unii fani ai mărcii, potrivit căruia BMW vine de la "Bring Me Women".

Totu;i, explicaţia oficial[ dată de britanici este una foarte simplă. Se pare că există o legătură foarte clară între succesul financiar şi tentaţia de a evada din relaţie. }n aceste condiţii, cei care îşi permit un BMW sunt mult mai instabili sentimental decât proprietarii de Mercedes-Benz sau Audi. Indiferent dacă este sau nu un motiv de bucurie pentru bavarezi, acest rezultat rămâne, totuşi, o victorie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.