Şoferii de BMW sunt cei mai infideli

Autor: Gabriel Grosoiu 18 apr. 2012 Știri auto
Şoferii de BMW sunt cei mai infideli

Este cunoscut de mult timp faptul că femeile sunt atrase de maşinile puternice, frumoase sau chiar mai bine: puternice şi frumoase. În aceste condiţii, este uşor de intuit efectul pe care îl are combinaţia dintre o maşină atractivă şi un bărbat de succes, dar o agenţie matrimonială britanică clarifică lucrurile: şoferii de BMW înşeală cel mai mult.

Deşi nu ştim cât de ştiinţific este studiul efectuat de britanici, aceştia susţin că şansele ca un bărbat ce îşi înşeală soţia sau iubita să aibă un BMW sunt de două ori mai mari decât acelea de a deţine o maşină de altă marcă. Poate că un indiciu important ar trebui să fie şi jocul de cuvinte folosit de unii fani ai mărcii, potrivit căruia BMW vine de la „Bring Me Women”.

Totu;i, explicaţia oficial[ dată de britanici este una foarte simplă. Se pare că există o legătură foarte clară între succesul financiar şi tentaţia de a evada din relaţie. }n aceste condiţii, cei care îşi permit un BMW sunt mult mai instabili sentimental decât proprietarii de Mercedes-Benz sau Audi. Indiferent dacă este sau nu un motiv de bucurie pentru bavarezi, acest rezultat rămâne, totuşi, o victorie.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide