Şoferii din Anglia se pot alege cu o amendă de 1200 de euro dacă îşi atârnă obiecte de oglinda retrovizoare

Autor: Marius Vișan 05 apr. 2019 Știri auto
Şoferii din Anglia se pot alege cu o amendă de 1200 de euro dacă îşi atârnă obiecte de oglinda retrovizoare

Ştiţi acele odorizatoare, steaguri, obiecte religioase sau diverse alte diverse ornamente pe care oamenii au tendinţa să le atârne de oglinda retrovizoare? Ei bine, în Anglia, cei care atârnă astfel de obiecte, sau lipesc stickere pe parbriz, s-ar putea alege cu o amendă de 1.000 de lire sterline (aproximativ 1,165 de euro)

Scopul este acela de a se asigura că şoferii nu au „obstacole” în maşină, care le-ar putea afecta câmpul de vizibilitate, ceea ce ar putea reduce timpul de reacţie şi chiar ar putea cauza un accident.

Nu este ilegal să ai decoraţiuni sau autocolante pe parbriz, dar dacă autorităţile decid că obiectele din aceste zone vă pot împiedica să aveţi o vedere clară asupra drumului, pot da o amendă 100 de lire sterline şi trei puncte de penalizare. Dacă se încearcă o contestare această pedeapsă s-ar putea transforma într-o amendă maximă de 1.000 de lire sterline.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide