Şoferii rămaşi fără permis ar putea avea posibilitatea de a-şi alege perioada în care nu vor mai putea conduce o maşină

E greu de crezut că s-ar putea aproba aşa ceva!

Şoferii rămaşi fără permis ar putea avea posibilitatea de a-şi alege perioada în care nu vor mai putea conduce o maşină Şoferii rămaşi fără permis ar putea avea posibilitatea de a-şi alege perioada în care nu vor mai putea conduce o maşină

Şoferii care rămân fără permis ar putea avea posibilitatea de a-şi alege perioada în care nu vor mai putea conduce o maşină. Această măsură se regăseşte într-o iniţiativă legislativă înregistrată la Senat, scrie Avocatnet.ro.

Proiectul legislativ vizează modificarea modului în care se aplică măsura suspendării dreptului de a conduce autoturisme pentru şoferii care încalcă Codul rutier.

Astfel, şoferii vor avea posibilitatea de a-şi alege perioada în care suspendarea permisului auto să aibă loc efectiv.

Totuşi, iniţiativa legislativă stabileşte şi o limitare la această măsură. Concret, în document se precizează faptul că şoferii vor putea amâna perioada în care să aibă permisul de conducere, dar nu mai mult de un an.

Sursă: Avocatnet.ro

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.