Şoferii ruşi neatenţi o păţesc - microbuzele nu-i iartă!

Maxi-taxi-urile din Rusia sunt conduse de şoferi ”adevăraţi”, care nu se lasă intimidaţi de nimic. Aşa încât nu le pasă deloc de ceilalţi participanţi la trafic, mai puţin atenţi. Urmările - în clipurile următoare.

După cum se poate vedea, vorbim de greşeli uzuale, de netenţie la schimbarea direcţiei de mers sau nesemnalizare. Interesant, totuşi, cum şoferii de maxi-taxi nu dau semne că ar încerca să evite coliziunile prin frânare, aşa încât toate situaţiile de faţă ajung să fie cel puţin amuzante.

Soferi neatenti in Rusia (1) de pe tare.ro

Soferi neatenti in Rusia (2) de pe tare.ro

Soferi neatenti in Rusia (3) de pe tare.ro

Soferi neatenti in Rusia (4) de pe tare.ro

Soferi neatenti in Rusia (5) de pe tare.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.