Şoferii se feresc de radarele Poliţiei cu ajutorul grupurilor speciale de pe Facebook. VIDEO

Mai multe grupuri create pe Facebook îi aşteaptă pe şoferi cu alerte despre locurile în care aşteaptă radarele Poliţiei Rutiere.

Şoferii se feresc de radarele Poliţiei cu ajutorul grupurilor speciale de pe Facebook. VIDEO Şoferii se feresc de radarele Poliţiei cu ajutorul grupurilor speciale de pe Facebook. VIDEO

Pe lângă binecunoscutele flashuri din faruri şi noile aplicaţii pentru smartphone-uri, şoferii folosesc şi Facebookul pentru a se informa despre locurile în care Poliţia Rutieră a amplasat radare, scrie Ştirile ProTV.

Conform sursei, peste 20.000 de şoferi, membri ai unei astfel de comunităţi virtuale, primesc alerte şi spun, la rândul lor, celorlalţi şoferi unde sunt amplasate maşinile Poliţiei.

Conform legii, acest mijloc de avertizare nu este interzis, dar Poliţia ne reaminteşte că folosirea telefonului mobil în timpul condusului este ilegală. Totodată, nu trebuie uitat că există şi aplicaţii precum Waze, care joacă un dublu rol: cel de navigaţie prin GPS şi cel de alertare a şoferilor, fie că este vorba de Poliţie, gropi sau accidente.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.