Şoferiţa agresivă, pusă la punct de Poliţie pe baza unei filmări cu camera de bord - VIDEO

Femeia a accelerat şi a depăşit maşina care o claxonase ...

Poliţiştii din Vâlcea au identificat persoana care de la volanul unui BMW s-a şicanat cu un alt conducător auto, pe DN 67, la începutul acestei săptămâni. Este vorba despre o şoferiţă. Filmarea cu isprava ei a ajuns la Poliţia Rutieră, iar tânăra a rămas fără permis timp de 30 de zile.

Deranjată că a fost claxonată de un alt şofer, în timp ce întorcea maşina în mijlocul drumului, aceasta l-a urmărit şi l-a şicanat în trafic, între Vâlcea şi Drăgăşani.

Femeia a accelerat şi a depăşit maşina care o claxonase, apoi a început să frâneze brusc şi foarte agresiv. 

Poliţiştii au amendat-o pe şoferiţă pentru depăşire interzisă şi i-au suspendat permisul pentru 30 de zile. Şi şoferul din maşina depăşită a primit amendă, pentru injurii, conform legii 61.

„Cu referire la filmuleţul care a apărut pe youtube, în care un sofer, pe Drumul National 67, frânează nemotivat, sicanând alt conducator auto care se afla in spatele sau, precizez că ambii şoferi au fost identificaţi. Şoferita BMW-ului a fost sanctionata in baza OUG 195/2002 şi i s-a suspendat dreptul de a conduce pentru 30 de zile. Celălalt şofer, care a şi postat filmuleţul, a fost sancţionat la legea 61/1991. Amândoi sunt din Râmnicu Vâlcea”, susţine purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Dăscălete, citat de voceavalcii.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.