Şoferul de Touareg care a lovit cu inconştienţă o Dacia Logan este acuzat de tentativă de omor – VIDEO

Autor: Vlad MIRONESCU acum 4 ani Știri

UPDATE: Şoferul care a fost la un pas să producă o tragedie în zona fântânii Mioriţa din Bucureşti a fost reţinut de procurorii Parchetului Capitalei. 

La sfârşitul lunii septembrie a anului trecut, o înregistrare publicată pe site-ul de video content TraficTube făcea furori. Şoferul unui VW Touareg era suprins de un alt participant la trafic când împingea o Dacia Logan în afara carosabilului, în zona Fântânii Mioriţa din Bucureşti. Accidentul ar fi fost suprins în vară, dar imaginile au fost publicate mai târziu.

 

În imagini se vede cum o maşină VW Touareg loveşte un autoturism Dacia Logan, pe care îl proiectează în afara şoselei. Un pieton care circula pe trotuar a fost la un pas să fie lovit de maşina scăpată de sub control.

În urma şicanării, şoferul Daciei a pierdut controlul volanului, maşina a derapat şi a fost la un pas să se oprească într-un cap de pod. Cinci persoane, care se aflau în Dacie, au fost rănite, dar şi un pieton, informează Digi24.

 

 

S-a stabilit ulterior că şoferul Touaregului este controlor de trafic, iar cel al Daciei, angajat al unei companii aeriene. Poliţistii de la Rutiera au spus atunci că atâta timp cât şoferii au declarat ca totul a fost fără intenţie, nu vor continua ancheta. Cel vinovat de producerea accidentului a fost amendat cu 210 lei.

Totuşi, acum s-a produs o schimbare de încadrare a faptei. Aceasta vine după o perioadă lungă de timp de la producerea accidentului, care a avut loc în vara anului trecut. Explicaţia oferită de anchetatori este că, în această perioadă, au fost făcute multe expertize criminalistice, iar, astăzi, suspectul a fost chemat la Parchetul Capitalei pentru a fi audiat.

Din informaţiile oferite la data respectivă, imediat după producerea accidentului, cei doi, victima şi suspectul nu s-ar fi cunoscut, în schimb ar fi existat o şicanare în trafic. Acesta ar fi motivul pentru care şoferul suspect în acest caz ar fi intrat cu maşina în autoturismul Logan.

Anchetatorii vor lua o decizie dacă vor face o propunere de arestare a suspectului pentru 24 de ore, sau nu.

 Comentarii
Inchide