Şoferul unei Tesla Model 3 filmat în timp ce doarme la volan - VIDEO

Proprietarul unei Tesla Model 3 a fost filmat în timp ce doarme la volan pe o autostrada din California.

Şoferul unei Tesla Model 3 filmat în timp ce doarme la volan - VIDEO Şoferul unei Tesla Model 3 filmat în timp ce doarme la volan - VIDEO

Proprietarul unei Tesla Model 3 a fost filmat în timp ce doarme la volan pe o autostrada din California.

NBC Los Angeles raportează că, la începutul acestei săptămâni, un şofer a observat o Tesla care conducea alături de el pe autostradă. După o privire mai atentă, şoferul şi-a dat seama că omul aflat la volan în maşina vecină dormea.

Tesla a circulat pe Autopilot aproximativ 30 de mile (48 de km), iar maşina părea să aibă ceva legat în jurul volanului, astfel încât sistemul Autopilot să nu se dezactiveze, păcălind senzorii că şoferul ar ţine mâinile pe volan. 

Potrivit poliţiştilor şoferul ar putea fi acuzat de neglijenţă, dacă aceştia vor reuşi să-l identifice. 

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.