Şoferul unui BMW Seria 6 a mers pe jante timp de 10 minute - VIDEO

Un post de poliţie din Philadelphia a postat câteva imagini cu o maşină care circulă fără cauciucuri

Şoferul unui BMW Seria 6 a mers pe jante timp de 10 minute - VIDEO Şoferul unui BMW Seria 6 a mers pe jante timp de 10 minute - VIDEO

Un post de poliţie din Philadelphia, SUA a postat câteva imagini cu o maşină care circulă fără cauciucuri. Şi nu vorbim despre o maşină filmată la dezmembrări, ci un autovehicul care circula pe autostradă.

Poliţia de stat a declarat că a primit mai multe telefoane care raportau un şofer care circula la volanul unei maşini fără anvelope, în dimineaţa zilei de miercuri.

VIDEO

Potrivit oficialilor, şoferul circula cu BMW-ul său decapotabil, cu jantele direct pe asfalt de aproximativ zece minute. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.