Şoferul unui BMW şi prietenii săi au vrut să bată un motociclist. Greşeală! Motociclistul era luptător K1 – VIDEO

Autor: ProSport 14 aug. 2017 Știri auto
Şoferul unui BMW şi prietenii săi au vrut să bată un motociclist. Greşeală! Motociclistul era luptător K1 – VIDEO

Incident incredibil petrecut pe drumul ce leagă Curtea de Argeş de Piteşti. Trei cetăţeni de etnie romă au şicat în trafic un motociclist fără a şti cine este personajul care conducea motocicleta.

Şoferul autoturismului BMW a tras maşina în faţa motociclistului, iar aceasta a căzut şi şi-a rupt un deget. Cei trei au coborât apoi din maşină, înarmaţi cu bâte, în încercarea de a-i aplica o corecţie fizică motociclistului.

Cetăţenii de etnie romă au ajuns în scurt timp la spital pentru că motociclistul era George Fir, unul dintre cei mai respectaţi poliţişti din Argeş. Fir a lucrat pentru trupele speciale ale Poliţiei, mai exact pentru SPIR (Serviciul de Poliţie pentru Intervenţie Rapidă), a luptat în Kosovo unde a fost bodyguardul unui judecător ce ancheta crimele din această regiune şi a luptat şi în galele K1.

Potrivit poliţiei locale, cei trei cetăţeni de etnie romă au mai şicant şi alte persoane în trafic. Acum, cei trei se vor alege cu dosare penale.

Sursă: ProSport

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide