Şoferul unui Ferrari a omorât un tânăr în Timişoara

Înconştientul mergea cu viteză excesivă, a trecut peste linia continuă, a acroşat un taxi, a omorât un tânar şi apoi a fugit de la locul accidentului.

Şoferul unui Ferrari a omorât un tânăr în Timişoara Şoferul unui Ferrari a omorât un tânăr în Timişoara

Conducătorul Ferrari-ului de culoare neagră a venit cu viteză foarte mare pe sensul dinspre Calea Aradului spre Piaţa Mărăşti, a încercat să depăşească prin stânga, pe celălalt sens de mers, trecând peste linia continuă, a acroşat un taxi, s-a învârtit pe şosea, după care s-a izbit de stâlpii din beton ai viaductului.

În urma impactului, până să se oprească în viaduct, Ferrari-ul a lovit doi tineri care mergeau pe trotuar, un băiat şi o fată. Primul a murit în scurt timp la spital iar fata din fericire a scăpat cu răni uşoare. Deşi tânărul zăcea inconştient pe trotuar, în spatele maşinii, şoferul bolidului şi tânăra din dreapta sa au fugit imediat de la locul accidentului. Asta, deşi în zonă se adunase foarte multă lume. Martorii oculari povestesc că şoferul Ferrari-ului cu numerele de înmatriculare TM-01-COC a venit cu viteză mare şi cu muzica foarte tare încă dinspre Calea Aradului. Mai multe detalii puteţi citi aici.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.