Şoferul unui Morgan a lovit puternic un SUV Audi din 2019 şi a supravieţuit miraculos - VIDEO

Şoferul unui Morgan Plus 4 se poate considera norocos, după ce a lovit la viteză mare un SUV Audi din 2019 şi a scăpat cu viaţa în urma impactului.

Şoferul unui Morgan a lovit puternic un SUV Audi din 2019 şi a supravieţuit miraculos - VIDEO Şoferul unui Morgan a lovit puternic un SUV Audi din 2019 şi a supravieţuit miraculos - VIDEO

Şoferul unui Morgan Plus 4 se poate considera norocos, după ce a lovit la viteză mare un SUV Audi din 2019 şi a scăpat cu viaţa în urma impactului.

Accidentul a avut loc săptămâna trecută în Marea Britanie. Medicul Syd Hassan se deplasa către casă după concediu şi a încetinit când s-a apropiat de un sens giratoriu aglomerat. O cameră video a suprins momentul în care modelul Morgan a lovit puternic SUV-ul Audi, la o viteză de 100 km/oră, după spusele şoferului din Audi.

 

 

Clipul video arată impactul violent între cele două maşini, iar şoferul din Morgan pare că a observat târziu că celelalte maşini încetinesc. A frânat, însă nu a avut suficient timp pentru a se opri din cauza vitezei.

Din fericire pentru el, persoane pe care a lovit-o era un medic de urgenţe. Hassan spune că a coborât să-i acorde primul ajutor bărbatului, iar la un moment dar o altă maşina a oprit, femeia aflată la bord fiind asistentă medicală.

Ambulanţa a sosit în 25 de minute, iar toţi cei implicaţi în accident au fost transportaţi la spital.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.