Şoferul unui Porsche a fost prins de radar cu 186 km/h. Care era motivul pentru care conducea cu viteză

El a primit atunci o amendă de 1.300 de lei şi suspendarea permisului pentru 90 de zile.

Şoferul unui Porsche a fost prins de radar cu 186 km/h. Care era motivul pentru care conducea cu viteză Şoferul unui Porsche a fost prins de radar cu 186 km/h. Care era motivul pentru care conducea cu viteză

Tribunalul Timiş a dat sentinţa finală într-un dosar în care şoferul unui Porsche a fost prins de radar cu viteza de 186 de km/h. El a contestat procesul-verbal prin care a fost lăsat fără permis, scrie Adevărul.ro.

Sancţiunea a fost aplicată în septembrie 2018, iar şoferul amendat a semnat procesul verbal cu menţiunea: „Mă grăbeam din cauză că soţia suferea un anevrism şi solicita ajutor medical de urgenţă. În lipsa medicamentelor mă îndreptam către spital”.

El a primit atunci o amendă de 1.300 de lei şi suspendarea permisului pentru 90 de zile. 

Ulterior, şoferul a contestat amenda în instanţă la Judecătoria Timişoara, dar a pierdut. Bărbatul a depus apel, care s-a judecat la Tribunalul Timiş. În cererea de apel, şoferul a arătat că „în momentul în care organele de poliţie l-au oprit a fost surprins de faptul că aparatul radar a înregistrat o asemenea viteză de rulare a autovehiculului, întrucât a avut siguranţa că nu a depăşit cu 50 km/h viteza regulamentară pe sectorul de drum pe care se deplasa”.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.