Sold Out: Ferrari FF şi Lamborghini Aventador

Atât Ferrari FF, cât şi Lamborghini Aventador sunt SOLD OUT, producţia pe un an de zile a celor doi bolizi fiind DEJA vândută.

Sold Out: Ferrari FF şi Lamborghini Aventador Sold Out: Ferrari FF şi Lamborghini Aventador

Primul Ferrari cu tracţiune integrală (Ferrari FF) şi înlocuitorul lui Lamborghini Murcielago, şi anume Lamborghini Aventador, au reuşit performanţa ca întreaga producţie pe un an de zile să fie vândută chiar înainte de a ajunge în showroom-urile celor două mărci.

"Am reuşit să vindem toate cele 800 de unităţi planificate să fie produse în 2011", a declarat Luca Cordero di Montezemolo, CEO Ferrari. Prima integrală din istoria Ferrari este propulsată de un motor V12 de 6,3 litri, care dezvoltă o putere de 660 CP şi are un preţ de bază de 260,000 euro.

Producţia de aproximativ 900 de unităţi/an de Lamborghini Aventador a fost vândută în totalitate. Noul bolid a celor de la Lamborghini echipat cu un propulsor V12 de 6,5 litri care dezvoltă 700 CP şi are un preţ de 267,200 euro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.