Soluţia pentru iarnă grea: Track N Go, şenilele pentru SUV-uri

Să-ţi transformi maşina într-o şenilată poate fi cam prea scump. Totuşi, există şi soluţii mai la îndemână: una dintre acestea se numeşe Track N Go şi pare perfectă pentru o nouă iarnă grea. Vedeţi în continuare ce înseamnă.

Nu e prima oară când vedem maşini cu şenile, dar, până acum, sistemele de şenile înlocuiau roţile şi presupuneau transformări complexe şi foarte scumpe ale maşinilor. În plus, aceste maşini-utilaje puteau fi folosite doar pe timp de iarnă, cu zăpadă abudentă.

Iată că acum avem parte de o nouă soluţie: Track N Go. Adică "şenile la purtător", dacă vreţi. Este vorba despre un sistem simplificat, şenilele fiind mici dispozitive care se pot ataşa roţilor, principiul de funcţionare fiind extrem de simplu - roata pune în mişcare o bandă care face faţă mult mai bine pe zăpadă mare decât o anvelopă. După care pur şi simplu demontezi dispozitivele şi poţi folosi maşina în mod normal pe şosea.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.