Sondaj de opinie

Acesta este numărul de şoferi din regatul unit care nu ştiu nimic despre maşina pe care o conduc.

Sondaj de opinie Sondaj de opinie

Potrivit celor de la Green Flag, cunoştinţele auto ale posesorilor de maşini din Marea Britanie sunt foarte reduse, rezultatele sondajelor fiind pe cât se poate de ciudate. Cei 9 milioane de oameni care nu cunosc nimic despre maşina lor reprezintă în procente un număr semnificativ, de 30% din participanţii la trafic. 2, 5 milioane de şoferi nu au habar unde este situată roata de rezerva iar una din şase femei nu ştie să deschidă capota propriei maşini.

Unul din 5 şoferi nu se descurcă la identificarea bujiilor la motorul propriu, acesta fiind un raport destul de satisfăcator, mai ales că problemele tehnice nu sunt des întâlnite în ţările civilizate. În ţara noastră posesorii de Dacia 1310 s-ar fi descurcat mult mai bine la un asemenea sondaj. Deşi unele operaţii precum umplerea recipientului pentru spălarea parbrizului pot parea foarte simple pentru majoritatea dintre noi, în Anglia 13% din cei care au participat la sondaj nu se descurcă la acest capitol.

Două milioane de şoferi nu ar recunoaşte semnificaţia aprinderii indicatorului pentru nivel scăzut de ulei iar un milion dintre ei nu îşi dau seama nici măcar atunci când sunt anuntaţi că se termină combustibilul din rezervor. Asta ar fi o explicaţie pentru numărul imens de “pene ale prostului”. Aproape 10 milioane de şoferi nu au idee despre capacitatea cilindrică a motorului iar unul din 10 nu ştie nici măcar vehimea automobilului pe care il conduce.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.