Sondaj Ford: cum ar trebui să sune maşinile noastre electrice?

Cei de la Ford au lansat pe Facebook un sondaj prin care userii sunt întrebaţi cum ar trebui să sune maşinile electrice marca Ford.

Sondaj Ford: cum ar trebui să sune maşinile noastre electrice? Sondaj Ford: cum ar trebui să sune maşinile noastre electrice?

Cei care doresc să răspunda la sondajul celor de la Ford au la dispoziţie patru tipuri de sunete. Cele patru sunete pot fi ascultate pe pagina de Facebook Ford Electrice. Aici puteţi să votaţi care sunet vă place mai mult. Cele patru sunete sunt, din păcate, aproape identice, existând foarte multe comentarii în acest sens. Până în acest moment varianta D pare a fi cea câştigătoare.

Ford Focus EV va fi disponibil spre vânzare în America spre sfârşitul acestui an, iar în Europa maşina va fi disponibilă din 2013.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.