Sondaj în Anglia: Clarkson în cursa pentru Ministerul Transporturilor!

Sună extraordinar, nu? Jeremy Clarkson, omul cu cea mai tare meserie din lume, a fost votat, într-un sondaj, drept unul dintre cei mai potriviţi pentru postul de ministru al tansporturilor. Stig oare ce zice?

Sondaj în Anglia: Clarkson în cursa pentru Ministerul Transporturilor! Sondaj în Anglia: Clarkson în cursa pentru Ministerul Transporturilor!

Noul guvern al Marii Britanii este pregătit pentru schimbări serioase - printre ele se numără şi cooptarea unui ministru mult mai cunoscut marelui public, care să preia portofoliul Ministerului Transporturilor (considerat o cenuşăreasă în guvernul britanic).

Astfel că a fost comandat un sondaj, prin care oamenilor li se cerea să spună care vedetă, dintr-un grup de 20, li se pare cea mai potrivită pentru această funcţie. Atenţie, vorbim de un sondaj realizat pe nu mai puţin de 21.000 de subiecţi, deci suficient de relevant.

Ei bine, surpriză: Jeremy Clarkson, cunoscutul prezentator al emisiunii Top Gear, a obţinut 24% din voturi! Nu e cel mai mare procent, deoarece a fost devansat de Sir Richard Branson - proprietarul companiei Virgin şi cel care a investit anul trecut în echipa de Formula 1 Brawn.

Revenind la Clarkson, el a fost votat de mai mulţi bărbaţi decât femei, datorită, în primul rând, emisiunii pe care o prezintă şi în cadrul căreia "se dă" cu super-jucării la care 99% dintre ceilalţi bărbaţi doar visează.

Ce-i drept, nu există informaţii că Jeremy Clarkson ar fi interesat de o astfel de funcţie. Însă nu e greu de imaginat ce s-ar întâmpla dacă ar fi minstru al transporturilor: good-bye taxă de poluare, eliminarea impozitelor la maşinile sport şi de lux, interzicerea tehnologiei de propulsie hibridă sau electrică, precum şi transformarea tuturor parcurilor şi stadioanelor în circuite pentru curse auto.

Oare Stig ce procent ar fi obţinut? Probabil unul mult mai bun decât Jenson Button, de pildă, care se poate lăuda cu numai 6% din voturi (o fi din cauza vârstei, fiind desemnat recent cel mai bogat tânăr sportiv din Marea Britanie).

La noi ce vedetă credeţi s-ar potrivi la Ministerul Transporturilor?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.