Sorana Cîrstea a primit două modele BMW – FOTO

Autor: ProMotor 15 ian. 2018 Știri auto

Sorana Cîrstea a primit două modele BMW Seria 4 de la BMW Group Australia – un Coupé şi un Cabriolet pentru un weekend relaxat alături de prietenele din turneu.

Sorana Cîrstea este alături de marca BMW de mai bine de trei ani. În ultimii doi ani a fost autoarea unei reveniri spectaculoase WTA, după o accidentare dificilă la umăr, revenind în top 100. Anul 2017 l-a încheiat pe poziţia 37, după un sezon puternic.

Pasionată de automobile şi experienţele pe circuit şi după o serie de experienţe alături de echipa BMW Driving Experince, cu o gamă largă de modele şi traineri precum Claudiu David şi Silviu Toma, Sorana a primit de această dată două modele BMW Seria 4 pentru câteva momente de relaxare înainte de Australian Open.

Este vorba de BMW 430i Coupé (252 CP) Melbourne Red şi BMW 440i Cabriolet (326 CP) Estoril Blue pe care le poate testa alături de prietenele din turneu. Sunt două din cele mai elegante modele ale mărcii, dar şi două automobile foarte dinamice cu acceleraţii de 6,4, respectiv 5,4 secunde.

Sorana o întâlneşte în primul meci pe Zarina Diyas, Kazahstan, iar meciul este programat pentru marţi, 16 ianuarie, de la 2.00 am.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide