Şosea asfaltată cu un stâlp în mijlocul ei. "Întâi s-a născut stâlpul şi pe urmă şoseaua" - VIDEO

În judeţul Vrancea autorităţile au atins culmea ridicolului ...

Şosea asfaltată cu un stâlp în mijlocul ei. "Întâi s-a născut stâlpul şi pe urmă şoseaua" - VIDEO Şosea asfaltată cu un stâlp în mijlocul ei. "Întâi s-a născut stâlpul şi pe urmă şoseaua" - VIDEO

 


În judeţul Vrancea autorităţile au atins culmea ridicolului după ce au asfaltat o şosea în mijlocul căruia se afla un stâlp de înaltă tensiune, informează Digi24.ro.

Localnicii din Gugeşti s-au bucurat când au aflat că autorităţile vor să le asfaltează drumurile din comună, şi sperau că astfel vor rezolva şi problema stâlpului de electricitate aflat chiar în mijlocul unei străzi. Doar că muncitorii au asfaltat în jurul lui, locul devenid acum foarte periculos pentru şoferi.

„Întâi s-a născut stâlpul şi pe urmă şoseaua. Reţeaua de înaltă tensiune a fost amplasată în extravilanul comunei, în 1974. În urma unor alunecări de teren din comuna Gura Caliţei, Lacul Baban, s-au strămutat în jur de o sută de familii în comuna Gugeşti. În momentul amplasării respective a rămas acel stâlp”, a declarat pentru Digi24.ro primarul comunei Gugeşti.

Reprezentanţii Electrica susţin că echipamentul în cauză nu intră sub autoritatea lor şi prin urmare nu pot muta stâlpul.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.