Şoseaua dintre Piteşti şi Sibiu va deveni, în cele din urmă, autostradă

Drumul expres Sibiu-Piteşti va lua forma unei „autostrăzi fazate”, adică va fi construit în primă instanţă ca drum expres, urmând să fie transformat ulterior în autostradă. Informaţia a fost prezentată într-o conferinţă de presă care a avut ca subiect revizuirea Master Planului de Transport.

Şoseaua dintre Piteşti şi Sibiu va deveni, în cele din urmă, autostradă Şoseaua dintre Piteşti şi Sibiu va deveni, în cele din urmă, autostradă

Drumul expres Sibiu-Piteşti va lua forma unei „autostrăzi fazate”, adică va fi construit în primă instanţă ca drum expres, urmând să fie transformat ulterior în autostradă, scrie Ziarul Financiar. Acest lucru se va întâmpla în perioada 2014-2020, potrivit unor documente despre revizuirea Master Planului General de Transport, prezentate de ministrul transporturilor Ioan Rus într-o conferinţă de presă.

În versiunea iniţială a Master Planului, documentul care arată priorităţile României în ceea ce priveşte infrastructura de transport până în 2030, Sibiu-Piteşti era trecută doar ca drum expres, cu perioadă de implementare între 2021 şi 2030.

De asemenea, centura Capitalei, cel mai aglomerat drum din România din punct de vedere al traficului (peste 140.000 de vehicule zilnic), a fost inclusă în Master Planul General de Transport.

Citeşte mai departe pe Ziarul Financiar.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.