Hot  Spălătoria de bărbaţi AXE

Prima „Spălătorie de Bărbaţi” Axe din România a adunat în camionul tunat de la Mercedes 5000 de bărbaţi care au fost spălaţi de cele mai sexy fete ale verii.

UPDATE 28 august

Fete Axe de la Spalatoria de barbatiCinci mii de bărbaţi au urcat în camionul Axe şi 2000 de geluri de duş din noua colecţie Axe au fost folosite de către fetele Axe pentru a-i spăla pe "bărbaţii mai puţin cuminţi". Caravana care pornit pe data de 4 iulie de la festivalul B'estfest a marcat mai multe evenimente din ţară, cum ar fi: The Mission Dance Week-end de la Năvodari, plaja Krystal din Mamaia şi Costineşti, Zilele Aradului şi Festivalul Peninsula din Târgu Mureş.

Prin Spălătoria de bărbaţi, care s-a desfăşurat pentru prima dată în România între 4 iulie - 23 august, Axe a urmărit să-şi lanseze noua gamă de geluri de duş Axe.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Spalatoria de barbati AXESpălătoria de Bărbaţi este un Mercedes-Benz Truck tunat de Axe care are în dotare un sistem profesionist pentru spălare. La bord sunt mixere pentru DJ-ii care vor încinge atmosfera, lumini, boxe, staţii de amplificare. Toate acestea vor face ca experienţa la Spălătoria de Bărbaţi să fie sexy şi originală.

Cele mai sexy fete ale verii vor intra în Spălătoria de Bărbaţi pentru a-i spăla pe cei mai puţin cuminţi dintre ei.
Fetele Axe vor folosi aparatură avansată de spălare şi Axe Shower Gel. Experienţa va fi memorabilă pentru că barbaţii care vor urca în camion vor beneficia de un tratament special de spălare.

Spălătoria de Bărbaţi Axe se va plimba în mai multe oraşe din ţară: din Bucureşti spre litoral, Mamaia, Costineşti şi până la Târgu Mureş.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.