Spălătoria de bărbaţi AXE

Autor: Dan Vache 28 aug. 2008 Știri auto

UPDATE 28 august

Fete Axe de la Spalatoria de barbatiCinci mii de bărbaţi au urcat în camionul Axe şi 2000 de geluri de duş din noua colecţie Axe au fost folosite de către fetele Axe pentru a-i spăla pe "bărbaţii mai puţin cuminţi". Caravana care pornit pe data de 4 iulie de la festivalul B’estfest a marcat mai multe evenimente din ţară, cum ar fi: The Mission Dance Week-end de la Năvodari, plaja Krystal din Mamaia şi Costineşti, Zilele Aradului şi Festivalul Peninsula din Târgu Mureş.

Prin Spălătoria de bărbaţi, care s-a desfăşurat pentru prima dată în România între 4 iulie – 23 august, Axe a urmărit să-şi lanseze noua gamă de geluri de duş Axe.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Spalatoria de barbati AXESpălătoria de Bărbaţi este un Mercedes-Benz Truck tunat de Axe care are în dotare un sistem profesionist pentru spălare. La bord sunt mixere pentru DJ-ii care vor încinge atmosfera, lumini, boxe, staţii de amplificare. Toate acestea vor face ca experienţa la Spălătoria de Bărbaţi să fie sexy şi originală.

Cele mai sexy fete ale verii vor intra în Spălătoria de Bărbaţi pentru a-i spăla pe cei mai puţin cuminţi dintre ei.
Fetele Axe vor folosi aparatură avansată de spălare şi Axe Shower Gel. Experienţa va fi memorabilă pentru că barbaţii care vor urca în camion vor beneficia de un tratament special de spălare.

Spălătoria de Bărbaţi Axe se va plimba în mai multe oraşe din ţară: din Bucureşti spre litoral, Mamaia, Costineşti şi până la Târgu Mureş.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide