Spălatul maşinii interzis în Washington

Autorităţile din Washington vor să interzică spălatul maşinii în afara spălătoriilor auto. Măsura este luată pentru a reduce poluarea apelor cu susbstanţe chimice.

Spălatul maşinii interzis în Washington Spălatul maşinii interzis în Washington

Pe cât pare de ciudat pe atât de adevărat este faptul că în departamentul Washington şoferii nu vor mai avea voie să-şi mai spele maşina acasă. Autorităţile au luat această măsură, mai ales în condiţiile în care în
zonă sunt multe spălătorii auto
. Însă acest argument, folosit în repetate rânduri de autorităţi, nu este suficient pentru a-i mulţumi pe opozanţii acestei legi.

Autorităţile consideră că toate reziduurile rămase în urma spălatului maşinilor de multe ori se scurg în apele din împrejurimi, cum ar fi râuri şi lacuri. S-ar putea ca o astfel de lege să aibă şi un aspect pozitiv, cum ar fi dezvoltarea unor tehnologii care deocamdată se află în fază de concept. Spre exemplu: prima spălătorie automată de motociclete.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.