Spectacol în stil Gymkhana în fabrica Ford din Craiova cu o Fiesta R5 şi Simone Tempestini. VIDEO

Ford România a construit 400.000 de motoare EcoBoost la fabrica din Craiova. Pentru a sărbători, Simone Tempestini şi George Buhnici şi-au făcut de cap într-o Fiesta R5 de raliuri în incinta uzinei care produce modelul B-Max.

Spectacol în stil Gymkhana în fabrica Ford din Craiova cu o Fiesta R5 şi Simone Tempestini. VIDEO Spectacol în stil Gymkhana în fabrica Ford din Craiova cu o Fiesta R5 şi Simone Tempestini. VIDEO

Ford România a atins pragul de 400.000 de motoare EcoBoost construite la uzina din Craiova (acolo unde am ajutat la asamblarea unei maşini). Şi pentru că un astfel de eveniment ar trebui sărbătorit cu fast, cei de la Ford România s-au gândit că ar fi bine să facă un fel de Gymkhana de Craiova prin halele uzinei unde se produce monovolumul B-Max, aşa că l-au chemat pe pilotul de raliuri Simone Tempestini, care şi-a făcut de cap într-o Fiesta R5, alături de jurnalistul George Buhnici. Rezultatul, mai jos.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.