Spectacolul din spatele camerei: cum au fost filmate scenele tari din Mad Max: Fury Road. VIDEO

Dacă n-ai văzut încă Mad Max: Fury Road, e cazul să te duci la cinema, pentru că este filmul cu cea mai tare urmărire cu maşini (în fine, să le zicem aşa, şi nu „maşinării”) din ultimii ani. Dar spectacolul din spatele camerei de filmat e la fel de tare!

Spectacolul din spatele camerei: cum au fost filmate scenele tari din Mad Max: Fury Road. VIDEO Spectacolul din spatele camerei: cum au fost filmate scenele tari din Mad Max: Fury Road. VIDEO

Mad Max: Fury Road este, fără îndoială, filmul verii. Nu ai cum să-l ratezi, iar un ecran mare e cel mai potrivit pentru a-l vedea. Dar dacă încă nu te-am convins, poate că imaginile din spatele camerei de filmat te vor înmuia: cascadorii de mare risc, filmări extrem de dinamice, menţinerea la minimum a scenelor generate pe computer şi, nu în ultimul rând, camere de filmat cinematografice purtate de drone!

Da, ai citit bine: cineaştii au dus dronele la un alt nivel, aşa cum poţi vedea din clipul de mai jos:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.