Speculaţii BMW X-Style

Având drept exemplu succesul lui BMW X6, bavarezii vor să îşi diversifice oferta de modele Sport Activity Coupe cu un model mai mic cunoscut ca şi X-Style.

Speculaţii BMW X-Style Speculaţii BMW X-Style

Un nou SUV cu alură de coupe nu ar mai fi un experiment atât de riscant pentru BMW, având deja experienţa reuşită numită BMW X6. Astfel pornind de la platforma viitorului BMW X3, germanii intenţionează să vină cu un frate mai mic pentru automobilul care a introdus în vocabularul auto acronimul SAC (Sport Activity Coupe), conform BMWBlog.com.

Noul X-Style, aşa cum este apelat în interiorul departamentelor de creaţie, se anunţă un automobil mai mic cu o alură şi mai sportivă, care ar putea rezona şi mai mult cu publicul feminin. Sursa celor de la BMW Blog spune însă ca acest model ar putea diferi faţă de X6 ca şi abordare, urmând să aibă o parte posterioară profilată ca la un sedan, ceea ce ne surprinde puţin pentru că ultimele modele BMW au fost caracterizate mai degrabă de conservatorism şi revenirea la linii elegante.

Acest proiect este încă în faza de dezbateri, dar luând în considerare faptul că pentru X3 BMW va introduce o nouă platformă, F25, construirea a încă unui model ar putea fi indubitabil un mod eficient de a amortiza costurile.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.