Speranţă pentru SsangYong

SsangYong renaşte sub supravegherea grupului SAIC. Concept car-ul C200 prezentat la saloanele auto a fost vag restilizat şi prezentat sub numele Korando.

Speranţă pentru SsangYong Speranţă pentru SsangYong

O senzatie de deja-vuConstructorul koreean a tot plimbat în ultima vreme pe la diverse saloane auto un concept car botezat C200. Un concept care a cunoscut şi unele declinări cu accente sport sau ecologice. Se pare că viitorul companiei koreene este oarecum sigur acum sub supravegherea chinezilor de la SAIC Motor Corp.. Recent au prezentat o evoluţie a conceptului C200, botezat acum Korando C.

Modelul are l abază o platformă nouă cu un ampatament de 2650 mm. Pentru moment se pare că este confirmat doar un propulsor diesel de 2 litri şi 181 CP. Dacă modelul de serie va conserva într-o mare proporţie linia conceptului putem spune că s-a născut cel mai simpatic model din istoria companiei.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.