Spiderman nu mai are răbdare. E primul client al nemţilor

Autor: Marius Vișan 03 iul. 2017 Știri auto

Filmul serial „Audi A8 2018” a ajuns la un nou episod. Şi de această dată, în el, apare Spiderman, şi îi este evideţiată o nouă funcţie a maşinii: masajul picioarelor. 

Săptămâna trecută, cei de la Audi şi-au dus la îndeplinire promisiunea şi au oferit imagini în premieră cu noul A8, chiar la evenimentul de lansarea blockbuster-ului „Spider-man: Homecoming”.

De la ceremonie nu putea să lipseasă însuşi Spider-man. El a apărut pe capota maşinii, unde şi-a făcut câteva selfie-uri.

În ceea ce priveşte noua versiune Audi A8, prototipul a fost înfăşurat în folie camuflaj cu un model special de pânze de păianjen, aşa că entuziasmaţii care voiau să-i privească noul design au trebuit să-şi pună imaginaţia la lucru.

Audi este la mai puţin de două săptămâni distanţă de la lansarea oficială a noului lor produs, care va avea loc pe 11 iulie la Barcelona. 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide