Spionat: BMW Seria 6 Coupe fără camuflaj

Vara se numără cabrioletele, aşa încât toamna e anotimul coupe-urilor. Se pare că asta e filosofia bavarezilor, care nu se mai obosesc să ascundă liniile viitorului BMW Seria 6 Coupe, după dezvăluirea oficială a versiunii cabrio.

Spionat: BMW Seria 6 Coupe fără camuflaj Spionat: BMW Seria 6 Coupe fără camuflaj

Noua generaţie BMW Seria 6 a fost lansată mai întâi sub forma cabrioletului, deşi acest lucru s-a petrecut într-un anotimp deloc propice maşinilor decapotabile. În toamnă, însă, urmează să apară pe piaţă versiunea coupe, care deja a fost surprinsă de fotografii spion - vezi imagini pe bmwblog.com.

Cine se aştepta ca aceste imagini să ne confere vreo surpriză, se înşeală. Şi asta deoarece maşina de serie pare identică, în ce priveşte designul exterior, cu BMW Seria 6 Concept, care a fost expus în premieră la Salonul Auto Paris 2010.

Aceleaşi proporţii, aceleaşi muchii, atât în partea mediană, cât şi în cea inferioară, acelaşi Hoffmeister Kick, ba chiar şi acelaşi element care integrează semnalizatorul, pe aripa faţă. Doar oglinzile retrovizoare diferă de ale conceptului, fiind, totuşi, adaptate producţiei de serie.

De ce nu vor lansa germanii noul BMW Seria 6 Coupe la Salonul Auto Geneva 2011, dacă tot arată gata? Probabil nu vor să afecteze vânzările pentru versiunea cabriolet. Sau poate e vorba doar de un program strict al lansărilor modelelor bavareze. Cert este că noul BMW Seria 6 se anunţă mai de succes decât generaţia pe care o înlocuieşte, având un stil mult mai echilibrat şi elegant.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.