Spionat din greşeală – noul BMW M3 F80, fără camuflaj

Cea mai nouă generaţie a berlinei BMW M3 a fost spionată, se pare, în timpul filmărilor pentru o reclamă. În videoclip, sedanul sportiv apare complet „dezbrăcat” de camuflaj.

Spionat din greşeală – noul BMW M3 F80, fără camuflaj Spionat din greşeală – noul BMW M3 F80, fără camuflaj

Cea mai nouă generaţie a berlinei sportive BMW M3 a fost surprinsă fără camuflaj în timpul filmărilor pentru o reclamă, scrie GT Spirit.

În videoclip putem vedea că urmaşul minunatului BMW M3 E90 are parte de un design foarte apropiat conceptul BMW M4, care a fost prezentat la Pebble Beach Concours d’Elegance 2013. În plus, acoperişul noii generaţii BMW M3 pare a fi din fibră de carbon, la fel ca acoperişul fostului BMW M3 Coupe E92.

Potrivit datelor tehnice publicate de BMW, noul M3 va fi echipat cu un motor pe benzină de 3,0 litri, cu şase cilindri în linie, care dezvoltă 430 CP şi 500 Nm.

Noul BMW M3, împreună cu fratele său cu două uşi BMW M4, va fi pus în vânzare în prima jumătate a anului 2014.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.