Spionat: Renault Duster fabricat în Rusia!

Iată, în sfârşit, primele imagini cu Renault Duster care urmează să fie fabricat în Rusia. Este vorba despre nişte poze spion, din care se vede clar că Duster-ul ruşilor este mai evoluat decât cel fabricat în România.

Spionat: Renault Duster fabricat în Rusia! Spionat: Renault Duster fabricat în Rusia!

Prima oară când am auzit zvonuri despre faptul că Duster-ul care se va construi în Rusia va avea modificări destul de importante faţă de Duster-ul fabricat la noi, la Mioveni, a fost la finalul anului trecut. Acum avem parte şi de primele imagini-spion cu Duster-ul rusesc, model care va fi comercializat cu sigla Renault - graţie clubului de fani dusterclubs.ru.

În primul rând se poate remarca grila frontală cromată, cu trei traverse paralele peste care tronează la loc de cinste sigla Renault. Faţă de Dacia Duster, modelul ruşilor doreşte astfel să fie mai impunător şi să le "ia ochii" celor care vor o maşină care să dea impresia de lux. Nu comentăm cât de reuşită este această soluţie.

Interiorul, în schimb, reprezintă o evoluţie clară faţă de al actualului SUV Dacia Duster, cel puţin la nivel al designului (deocamdată nu ne putem pronunţa în privinţa calităţii plasticelor interioare). În partea superioară a consolei centrale cele două guri de aerisire sunt acum integrate într-un bloc unde regăsim şi un mic display (sau e pur şi simplu un spaţiu de depozitare?!).

Consola centrală ne aduce aminte de recent lansatul Renault Sandero facelift, având o instalaţie multimedia mai modernă şi mai arătoasă, în timp ce butoanele rotative pentru instalaţia de aer condiţionat sunt mai frumos realizate. La fel ca la Sandero facelift, butoanele de comandă pentru geamurile laterale au fost mutate de pe consolă pe feţele interioare ale portierelor.

Diferenţele destul de mari faţă de modelul de la Mioveni i-au făcut pe mulţi analişti să estimeze că Duster-ul rusesc prefigurează, practic, un iminent facelift pe care îl va primi şi Dacia Duster - ba chiar se vehiculează faptul că Duster facelift ar putea apărea chiar cu ocazia Salonului Auto Frankfurt 2011, ulterior modelul românesc urmând a debuta şi pe piaţa destul de pretenţioasă a Marii Britanii.

Deocamdată, ne interesează ce credeţi:

VI SE PARE MAI REUŞIT DUSTER-UL RUSESC DECÂT DACIA DUSTER?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.