Sport periculos: salt peste un Audi R8 care rulează cu 150 km/h. VIDEO

Cum copiii din ziua de azi nu prea mai sar coarda şi ignoră şotronul, săritul peste modele exotice care merg cu peste 100 km/h poate părea firesc. De fapt, cuvântul potrivit este periculos. Foarte periculos.

Sport periculos: salt peste un Audi R8 care rulează cu 150 km/h. VIDEO Sport periculos: salt peste un Audi R8 care rulează cu 150 km/h. VIDEO

Săritul peste supercar-uri care rulează la viteze de autostradă capătă amploare. După ce în urmă cu puţin timp Al the Jumer - autointitulat "Regele săriturilor peste maşini" - ne arăta cât de atlet este el sărind peste un Lamborghini Galladrdo care rula cu 130 km/h, un finlandez la fel de nesăbuit îi dă replica.

Finlandezul măreşte şi miza, pentru că încearcă şi reuşeşte (din fericire) să sară peste un Audi R8 care vine spre el cu 150 km/h. Culmea, cel de la volanul sportivei poartă cască, în timp ce "atletul" nu are niciun fel de protecţie în caz că lucrurile merg prost. Şi fiţi siguri că ai toate şansele ca lucrurile să meargă prost când încerci să faci aşa ceva. Deci, se înţelege de la sine că NU E CAZUL SĂ ÎNCERCAŢI SĂ FACEŢI CE VEDEŢI ÎN ACEST VIDEO.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.