Sport Speciale by Creative Workshop

Influenţaţi de design-ul maşinilor de curse din anii ’50, specialiştii de la Creative Workshop au creat un bolid de 450 CP cu puternice trăsături retro.

Sport Speciale by Creative Workshop Sport Speciale by Creative Workshop
Modelul Sport Speciale, creaţie inspirată de faimoasele modele Ferrari TR59/60, Aston Martin DBR1 şi Maserati 450S, împrumută câteva elemente de design interior cum ar fi ceasurile Veglia, volanul Nardi, farurile Carello şi schimbătorul de viteze Marelli, elemente ce accentuează stilul retro al celor de la Creative Workshop.

Deşi în ciuda look-ului „învechit”, Sport Speciale ascunde câteva elemente moderne ce zac ascunse sub caroseria din aluminiu cum ar fi şasiul tubular din crom, motorul BMW V12 de 6,0 litri care dezvoltă o putere de 450 CP dotat cu o cutie de transmisie în şase trepte. De asemenea, maşina mai beneficiază şi de etriere Brembo, discuri de frână Wilwood şi suspensii ajustabile.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.