Spotul publicitar pentru Audi A7 H-Tron este magic [VIDEO]

Unei maşini care merge pe bază de apă nu i se potriveşte nimic mai bine decât o reclamă pe bază de apă.

Spotul publicitar pentru Audi A7 H-Tron este magic [VIDEO] Spotul publicitar pentru Audi A7 H-Tron este magic [VIDEO]

Ne plac spoturile publicitare în care motoarele băţoase huruie agresiv, în care anvelopele plâng cu jind şi în care totul este învăluit în fum. Dar, cumva, cele mai tari idei pentru reclame sunt cele dedicate tehnologiilor... deosebite. 

Îţi mai aduci aminte clipul cu „maşina invizibilă”, pe care Mercedes-Benz l-a creat pentru a evidenţia cât de insignifiant pare B-Class Fuel-Cell? Acum este rândul lui Audi să ne lase cu gurile căscate, prezentând ideea de promovare pentru A7 Sportback H-Tron quattro

Nu-ţi zicem mai mult decât că sesiunile de călcat haine nu vor mai fi niciodată la fel...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.