SPP vrea să cumpere maşini de peste 3,4 milioane de euro

Autor: m 05 feb. 2018 Știri auto
SPP vrea să cumpere maşini de peste 3,4 milioane de euro

Serviciul de Pază şi Protecţie vrea să achiziţioneze 128 de autovehicule. Se estimează că achiziţia se va ridica la o sumă de peste 15,3 milioane de lei (3,4 milioane de euro). 

SPP intentioneaza sa achizitioneze 128 de autovehicule pentru demnitari, escorte si coloane oficiale, precum si pentru misiuni specifice SPP. Valoarea estimata fara TVA este de 15.312.500 de lei (cca 3,4 milioane euro) pe un acord-cadru cu un singur agent economic si cu o durata de 20 de luni.

Potrivit conditiilor din caietul de sarcini, cele mai scumpe dintre autoturisme, cele de clasa superioara destinate demnitarilor trebuie sa aiba o putere minima de 450 CP si o aceleratie de la o la 100km/h de maxim 5 secunde. Autoturismul trebuie sa fie de tip berlina, cu 4 locuri, cu girofar, stroboscop, instalatie de avertizare sonora.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide