SPP vrea să cumpere maşini de peste 3,4 milioane de euro

Serviciul de Pază şi Protecţie vrea să achiziţioneze 128 de autovehicule. Se estimează că achiziţia ...

SPP vrea să cumpere maşini de peste 3,4 milioane de euro SPP vrea să cumpere maşini de peste 3,4 milioane de euro

Serviciul de Pază şi Protecţie vrea să achiziţioneze 128 de autovehicule. Se estimează că achiziţia se va ridica la o sumă de peste 15,3 milioane de lei (3,4 milioane de euro). 

SPP intentioneaza sa achizitioneze 128 de autovehicule pentru demnitari, escorte si coloane oficiale, precum si pentru misiuni specifice SPP. Valoarea estimata fara TVA este de 15.312.500 de lei (cca 3,4 milioane euro) pe un acord-cadru cu un singur agent economic si cu o durata de 20 de luni.

Potrivit conditiilor din caietul de sarcini, cele mai scumpe dintre autoturisme, cele de clasa superioara destinate demnitarilor trebuie sa aiba o putere minima de 450 CP si o aceleratie de la o la 100km/h de maxim 5 secunde. Autoturismul trebuie sa fie de tip berlina, cu 4 locuri, cu girofar, stroboscop, instalatie de avertizare sonora.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.