Spune-ne pe facebook ce anvelope de iarnă ţi-ai luat!

Ţi-ai luat anvelope de iarnă? Ajută-i şi pe ceilalţi să facă alegerea optimă. Nu ai încă anvelope iarnă? Vezi acum ce şi-au luat alţii!

Spune-ne pe facebook ce anvelope de iarnă ţi-ai luat! Spune-ne pe facebook ce anvelope de iarnă ţi-ai luat!

Dacă ţi-ai luat anvelope de iarnă, INTRĂ ACUM PE FACEBOK şi spune-le prietenilor ce marcă sunt, de unde le-ai luat, cât te-au costat şi pe ce maşină le-ai montat. Ajută-ţi prietenii de pe facebook să facă alegerea optimă în această iarnă!

Nu ai încă anvelope de iarnă? Intră pe facebook şi află de la ceilalţi prieteni tot ce te interesează ca să îţi iei anvelope iarnă potrivite pentru maşina ta şi bugetul tău.

INTRĂ ACUM PE FACEBOOK PENTRU ANVELOPE IARNĂ!

Află mai multe detalii despre anvelopele de iarnă şi legea anvelopelor de iarnă din 2011.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.