Spuneţi repede: ce maşină e asta?

Răspunsul corect: prima generaţie Honda Insight, care a fost tunată de o echipă de studenţi de la NATS (Nihon Automobile College).

Spuneţi repede: ce maşină e asta? Spuneţi repede: ce maşină e asta?

Nu este prima oară când studenţii de la Nihon Automobile College, din Japonia, prezintă un proiect foarte interesant de maşină tunată. De data aceasta, au fost prezenţi chiar la Toyo Motorshow 2011 cu o nouă creaţie: EV-Sports Prototype 01, bazat pe prima generaţie a modelului hibrid Honda Insight.

Pe lângă modificările estetice, maşinii i-a fost înlocuit sistemul de propulsie hibridă cu un motor strict electric, având o nouă baterie de tip litiu-ion. În ce priveşte designul exterior, nimeni nu mai poate spune că acest Insight nu este atractiv, nu-i aşa?

CE PĂRERE AVEŢI DESPRE TUNINGUL ACESTEI HONDA INSIGHT?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.