SsangYong aduce în România noile modele ale mărcii!

Autor: Adrian Mihălţianu 11 iun. 2013 Știri auto

În calitate de nou distribuitor exclusiv al mărcii, Wallis Automotive Europe (WAE Ltd.) lansează în această vară pe piaţa din România gama de produse complet înnoite ale mărcii Ssangyong.

Noul importator va construi o nouă reţea de dealeri în oraşele mai mari din ţară, prin care va fi disponibilă întreaga gamă a automobilelor de teren Ssangyong.

În anul 2010, marca a fost preluată de un nou proprietar: cel mai mare conglomerat industrial şi de servicii din India, grupul Mahindra & Mahindra, având 144.000 de angajaţi în 100 de ţări din lume, care va asigura baza financiară pentru ofensiva de modele Ssangyong planificată pentru anii următori. Astfel, între 2013 şi 2017, Ssangyong va lansa 5 modele complet noi şi îşi propune dublarea volumului global de vânzări, urmând ca până în 2017 să vândă 300.000 de automobile.

În România vor fi disponibile toate modelele comercializate în Europa din noua gamă de produse Ssangyong. Importatorul anunţă şi o scădere generală de preţuri, repoziţionând maşinile la un nivel mult mai accesibil. Acestea urmează a fi anunţate oficial în curând.

GAMA SSANGYONG PREZENTĂ ÎN ROMÂNIA

Noul autoturism de teren compact (SUV) Korando este primul reprezentant al imaginii complet înnoite a mărcii Ssangyong, fiind opera renumitului stilist italian Giorgetto Giugiaro. Designul este deja mai apropiat de ceea ce vor europenii, iar asta va influenţa pozitiv şi vânzările, speră cei de la Wallis.

Korando aduce şi prima caroserie monococă a mărcii, disponibilă cu o variantă de motorizare pe benzină şi două pe motorină, cu transmisie manuală sau automată în 6 trepte, respectiv cu tracţiune faţă sau tracţiune integrală avansată.

Modelul complet înnoit Rexton W, automobilul de teren premium de mari dimensiuni, este oferit clienţilor la preţul de bază în varianta cu 7 locuri. Pentru că vorbim de o maşină de teren veritabilă, caroseria este independentă de şasiu, automobilul este dotat cu tracţiune integrală cuplabilă şi reductor blocabil, oferind un raport calitate/preţ remarcabil în categoria sa.  

Noul Actyon Sports, spre deosebire de pick-upurile tradiţionale, nu este doar un utilaj de lucru, ci poate fi folosit şi ca o maşină de familie şi de agrement care oferă confort pentru cinci persoane. Actyon Sports dispune de suspensie spate independentă cu 5 braţe, care asigură un confort în deplasare caracteristic autoturismelor, spre deosebire de arcurile lamelare ale altor pick-upuri.

În toamna acestui an va fi lansat pe piaţă şi noul monovolum Rodius, prezentat recent la Salonul Auto din Geneva.

Noul importator îşi selectează acum partenerii autorizaţi Ssangyong, astfel că, în curând, produsele Ssangyong vor fi disponibile şi în oraşele Iaşi, Bacău, Braşov, Cluj Napoca, Oradea şi Timişoara.

DEALERI SSANGYONG ÎN ROMÂNIA

Bucureşti

Auto Cobălcescu srl

030138 Bucureşti, Str. Splaiul Unirii 311.

Constanţa

ExpoCar Trade srl

900366 Constanţa, Str. Baba Novac 165.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide