SsangYong în România

În 2008 se împlinesc 5 ani de când constructorul de automobile SsangYong este reprezentat în România prin compania Interauto, membră a grupului AutoItalia.

SsangYong în România SsangYong în România

Actyon, Kyron, Rexton, PickUp şi Rodius formează gama de autovehicule distinsă prin originalitatea designului, atractivitatea raportului preţ-calitate şi mobilitatea desăvârşită pe teren accidentat. SsangYong păstrează tradiţia soluţiilor tehnice dedicate aventurii off-road, cum este structura pe şasiu, susţinând în acelaşi timp efortul de a obţine cel mai înalt grad de confort posibil la rularea pe drumuri asfaltate şi toată siguranţa necesară maşinilor pentru familie.

Cu ocazia aniversării a 5 ani de activitate în România, Interauto prezintă o ofertă specială destinată întregii game SsangYong. Actyon, Kyron, Rexton, Rodius şi PickUp pot fi achiziţionate cu 5% reducere, 5 ani de finanţare prin Impuls Leasing şi doar 5,5% dobândă pentru toată perioada contractului.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.