SsangYong Kyron & Rexton C-S vehicule comerciale

Pentru cei care preferă să meargă incognito şi să renunţe la avantajul uşilor culisante, SsangYong are o soluţie interesantă.

SsangYong Kyron & Rexton C-S vehicule comerciale SsangYong Kyron & Rexton C-S vehicule comerciale
SsangYong LCVProducătorul coreean a prezentat două noi modele de vehicule comerciale, derivate direct din modelele de stradă, de la care s-a renunţat la bancheta spate pentru un spaţiu de depozitare plat, s-a montat un perete despărţitor în spatele locurile din faţă, iar geamurile laterale au primit o folie pentru a îngreuna vizibilitatea în interior.

Kyron C-S este echipat cu un motor de 2 litri diesel de 141 CP şi are o sarcină utilă de 530 de kilograme şi un volum de încărcare de 2384 litri. SsangYong Kyron C-S vine cu un motor cu cinci cilindri, diesel, de 165 CP şi este capabil să care un volum de 2186 de litri ce poate cântări până la 740 de kilograme. Transmisia este asigurată standard de o cutie de viteze manuală cu 5 trepte, una automată T-Tronic de provenienţă Mercedes fiind de asemenea disponibilă opţional.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.