SsangYong revine oficial în România

New Kopel Group devine importator unic pentru SsangYong. Prima maşină comercializată va fi noul Korando, livrările pe piaţa noastră încep în ultimul trimestru al acestui an.

SsangYong revine oficial în România SsangYong revine oficial în România

New Kopel Car Import este noul importator unic în România al mărcii coreene SsangYong. Compania New Kopel este cunoscută în România prin implicarea sa pe piaţa auto prin dealership-urile Union Motors sau reţeaua AAA de comercializare a autovehiculelor rulate. De-asemenea, Sixt New Kopel este divizia de leasign operaţional a grupului.

Ssangyong, devenit de curând membru al Mahindra & Mahindra Group va comercializa în România prin intermediul New Kopel două modele noi - Korando C200 şi Action Sport - pick-up-ul lui Korando. Modelele Korando vor fi livrate la sfârşitul acestui an iar Action Sport va fi disponibil din ianuarie 2012. Primele noi SsangYong vor putea fi vizionate la showroom-ul Union Motors din Otopeni dar compania promite extinderea reţelei de distribuţie pentru marca coreeană în 10 noi locaţii la nivel naţional.

Vânzările vor începe în ultimul trimestru al anului. Preţurile şi specificaţiile exacte ale maşinilor vor fi disponibile la sfârşitul verii. Va exista un stoc de masini dar dacă configuraţia dorită nu se gaseste în stoc vor putea fi lansate comenzi care vor avea termen de livrare între 60 şi 90 de zile.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.