Ssangyong Wz Sedan - concept

Cu ocazia Salonului Auto de la Seul, Ssangyong a prezentat în premieră mondială înlocuitorul lui Chairman, model cunoscut în Korea.

Ssangyong Wz Sedan - concept Ssangyong Wz Sedan - concept
Ssangyong Wz Sedan concept se vrea deschizătorul de drum pentru marca coreană pe piaţa de berline premium. Este o berlină cu valenţe sportive, a cărei design omogen este un indicator al noii orientări a constructorului corean.

Sub capota conceptului se află montat un propulsor de 3,6 litri în V, care dezvoltă o putere de 365 CP şi un cuplu de 490 Nm. Din punct de vedere dimensiuonal (lungime 5,08 metri, lăţime 1,87 metri şi înălţime 1,46 metri), conceptul corean intră în luptă directă cu marile forţe europne precum Audi A8 sau BMW Seria 7. Încă nu au fost date publicităţii eventualele planuri de a aduce acest model şi în Europa, unde Ssangyong este cunoscută exlusiv datorită SUV-urilor.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.